Klaar voor de start….

….AF!!!

Morgen is het 1 november 2017, een datum die ik vanaf dat ik besloot voor mezelf te gaan beginnen nooit zal vergeten. Wie had dat ooit gedacht, dat ik nog eens een keer deze sprong in het diepe zou wagen? Ik denk dat eigenlijk best wel wat mensen dat hebben gedacht, maar ik zelf dus niet.

Het voelt als oud&nieuw

Je kent het wel, dat gevoel wat je op 31 december kan hebben. Het gevoel dat vanaf morgen alles anders zal zijn. Je gaat vanaf 1 januari echt iedere week bij de sportschool naar binnen en rijdt er dus niet alleen maar snel voorbij. Je gaat vanaf 1 januari iedere maandag keurig je administratie doen, want dan blijft het lekker geordend. Je gaat 1 januari óók stoppen met roken, drinken of iets anders ongezonds. Het gevoel wat je krijgt door die gedachtes, door het nieuwe begin, dat gevoel heb ik vandaag.

Maar het voelt ook wel een beetje als pakjesavond, of als de avond voor je jarig bent als kind. Ik weet niet, het is zo’n ‘ik ben blij maar ook heel zenuwachtig want ohw wat zou ik krijgen’ gevoel. Een heerlijk gevoel! Eigenlijk wint pakjesavond of de avond voor je verjaardag het wel van oud&nieuw besef ik me nu…

Maar klaar voor de start dus?

Ja, dat ben ik wel. Ik heb de afgelopen week heel erg vaak en lang in de startblokken gestaan om ze goed te voelen en uit te kunnen proberen. Om mezelf zo goed als mogelijk is voor te bereiden op 1 november 2017. Ik denk dat het geslaagde uren geweest zijn in die startblokken.

Het zal beslist niet altijd even gezellig geweest zijn voor het gezin als mama 10x zegt dat ze er echt zo aankomt, maar stug door aan het stoeien was met haar website. En was het niet de website, dan was het wel de Facebook pagina. Want die moet je dus ook hebben als je jezelf een beetje wil promoten. Ohw, dan ook maar een extra Instagram account en een nieuwe LinkedIn, want die oude kon ik niet meer in komen…

Mochten jullie het lezen: Sorry lief gezin, maar de basis staat nu gelukkig. Mede dankzij jullie ben ik klaar voor die start, mijn dank is enorm! Mede dankzij jullie en de sterke fundering waarop ons gezin voortleeft, heb ik er 100% vertrouwen in dat dit een succes mag worden.

1 november 2017

Morgen ga ik van start. Een nieuw begin vol mogelijkheden en avonturen, vol ambitie en enthousiasme ga ik hiervoor. Ok….eigenlijk lijkt het dan dus toch meer op het gevoel wat je kunt hebben op oudejaarsdag. Alleen heb ik niet slechts goede voornemens, maar ga ik het gewoon doen.

‘BirtheSchrijft’, ik ben er nu al trots op!

Start

 

2 gedachten over “Klaar voor de start….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s