Over mij

Een duik in het diepe, bracht me veel mooie uitdagingen en avonturen. Sinds 1 november 2017 ben ik beschikbaar voor diverse schrijf gerelateerde opdrachten. Ik deed de cursus SEO Tekstschrijven van André Gussekloo, om mijn werk nog beter neer te kunnen zetten.

De diversiteit in opdrachten en iedere keer weer nieuwe uitdagingen, maken dit werk zo ontzettend fijn! Inmiddels heb ik naast verschillende schrijfopdrachten ook al voor een opdrachtgever de huisstijl mogen ontwerpen.

Binnenkort ga ik mij verder ontwikkelen in het bouwen van websites. Dit wil ik gaan doen voor een ‘leuk’ tarief, waardoor de (startende) ondernemer dat stukje met een gerust hart uit handen kan geven. Mijn doel is een complete website, voorzien van foto’s, tekst, een contactformulier en koppelingen naar Social Media af te leveren, waar de opdrachtgever later zelf ook goed mee uit de voeten kan.

Ook het structureel onderhouden van Social Media voor bedrijven, zal binnenkort een onderdeel van BirtheSchrijft worden. Voor een vast maandtarief (afhankelijk van de hoeveelheid post’s en het aantal woorden), neem ik dan ook die zorg uit handen.

IMG_E0734